هواساز هایژنیک
هواساز هایژنیک :
دستگاه هواساز با ظرفیت هوادهی ، از 2000 الی 20000 فوت مکعب بر دقیقه و در انواع یک منطقه ای ، چند منطقه ای و در مدل های افقی ، عمودی و با وضعیت های روبروزن ، بالازن ، پایین زن قابل ساخت می باشند.
دستگاه هواساز می تواند جهت تولید سرمایش و گرمایش مورد استفاده قرار گیرد که برای ایجاد سرمایش می توان از دستگاه چیلر ، آیس بانک و یا کندانسینگ یونیت و برای تولید گرما ، از دیگ آب گرم ، بخار و یا المنت الکتریکی استفاده کرد. بدنه دستگاه به جز ساپلایر بعد از فیلتر هپا از جنس ساندویچ پانل می باشد جداره ی بیرونی ساندویچ پانل ها از جنس ورق گالوانیزه به ضخامت 0.5 میلیمتر با پوشش رنگ پودری الکترواستاتیک و جداره ی داخلی از جنس ورق استیل با ضخامت 0.5 میلیمتر می باشد. فوم داخل ساندویچ پانل ها از نوع پلی یورتان ضد آتش با دانسیته ی 40 است.
جهت از بین بردن فضای خالی مابین پروفیل باکس ها از ورق استیل به ضخامت 1 میلی متر استفاده شده است.
کلیه ی پروفیل ها و اتصالات به کار رفته در باکس های این هواساز از نوع هایژنیک می باشد.
تمامی کناره ها بصورت کرو می باشد تا مانع از انباشت هرگونه پارتیکلی شود.
برای عایق شدن بهتر دستگاه لاستیک های مخصوص هوابند در شیار پروفیل های نگهدارنده ی پانل روی پروفیل های پنج خم هایژنیک به کار رفته است.
دستگیره های به کار رفته از نوع PVC با بهترین کیفیت و متریال مصرفی می باشد.
جهت محکم نگهداشتن سقف ، پشت ، جلو و درب برخی از باکس ها از روبند های مخصوص استفاده شده است.
استراکچرهای تعبیه شده جهت نگهداری کلیه ی فیلتر ها از جنس قوطی استیل می باشد.
بدنه ی تابلو های برق از ورق استیل با ضخامت 1 میلی متر و پروفیل پنج خم هایژنیک ساخته شده است